Yksinkertainen. Helppo. Valmis.

Relay™ 3000/4000

Lähetitpä kuukausittaisia laskuja nykyisille asiakkaillesi tai suoramarkkinointia liiketoiminnan kasvattamiseksi, posti on tärkeä osa yrityksesi menestystä. Ja sinulla ei ole aikaa lisätarkistuksiin, joilla varmistat että kaikki sujuu hyvin. Kaiken on toimittava täydellisesti jokaisessa kuorituksessa.

Kuorittajat

Relay™ 2000

Riippumatta siitä lähetätkö satoja vai tuhansia kappaleita, kuukausittainen postisi on erittäin tärkeää liiketoiminnan kannalta. Relay 2000 -kuorittaja tarjoaa testatun ja helppokäyttöisen alustan, jolla suoritat nopean, tarkan ja edullisen postin kokoamisen ja kuorittamisen. Näin voit keskittyä liiketoimintaan.

Relay™ 3000/4000

Nyt voit hyödyntää tärkeimmän postisi koko potentiaalin Relay 3000 ja Relay 4000 -kuorittajilla. Yhdistämällä verrattoman helppokäyttöisyyden tekniikkaan, jota tavallisesti käytetään suuremmissa kuoritusjärjestelmissä, laitteet on suunniteltu auttamaan yritystäsi saavuttamaan koko potentiaalinsa.

Relay™ 5000/6000

Voit hyödyntää nyt postiesi koko potentiaalin nopeammalla ja tehokkaammalla käsittelyllä. Relay 6000 -kuorittaja lisää tuottavuutta entisestään valinnaisilla suuren kapasiteetin arkkiasemilla. Näin myös yrityksesi voi saavuttaa
koko potentiaalinsa.

Relay™ 7000/8000

Kun asiakkaille lähetetään miljoonia laskuja, lausuntoja ja muita arkaluonteisia asiakirjoja joka päivä, on helppo huomata miksi on erittäin tärkeää käyttää postituksessa parhaita mahdollisia tietosuojakeinoja. Yrityksesi voi nyt hyötyä globaalien yritysten käyttämistä asiakastietosuojaratkaisuista.

Kuorenavaajat

DL250™

Pitney Bowes DL250 on toimistokäyttöön ja postinkäsittelytoimintoihin tarkoitettu nopea ja vankkarakenteinen kuoren avaaja, jonka avulla saapuvan postin käsittely tehostuu. Nopeus jopa 420 kirjekuorta minuutissa.

DL400™

Nopea ja tehokas pöydälle asetettava, kiinteällä laskurilla. Avaa jopa 400 kuorta minuutissa. Leikkaussyvyys säädettävissä. Postia ei tarvitse lajitella etukäteen.